Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 12. 2018.

Autor: N.T.B. Izvor: Radio Luna, foto: www.ritamgrada.rs

Marija Šerifović u Užicu

Manifestacija U susret Božiću biće organizovana na užičkom trgu od 2. do 7. januara. Koncert Marije Šerifović najavljen za 2. januar otvoriće božićni trg.

-      Organizacija jednog ovakvog događaja je pokušaj da se unaprede sadržaji tokom novogodišnjih i božićnih praznika ovde u Užicu, al i da se uvede duh evropskih gradova koji se prvenstveno manifestuje kroz organizaciju božićnog trga, rekao je zamenik gradonačelnika Nemanja Nešić.

Manifestacija U susret Božiću biće otvorena koncertom Marije Šerifović za koji će iz budžeta Grada Užica biti izdvojeno oko 2 miliona dinara. Nešić je rekao da je Grad odlučio da i ove godine ne organizuje novogodišnji koncert na trgu kako bi se uštedeo novac iz gradske kase.

-      Već duži niz godina iz potpuno razumljivih razloga, koji su pre svega finansijske prirode, za sam doček Nove godine ne dovodimo neku medijsku ličnost. To veče su cene dva, tri puta veće nego nekim drugim danima. Mislimo da je 2. januar dobar termin i  da će ovaj izbor zadovoljiti najširu publiku, smatra Nešić.

Do kraja nedelje trebalo bi da bude objavljen kompletan program ove manifestacije kioja se prvi put organizuje u Užicu.

-      Planirano je da na božićno veče naši proizvođači tradicionalnih proizvoda na štandovima izlažu i prodaju slatkiše, pite, burek, alkoholna pića. Oni su se dogovorili da sav prihod od prodaje te večeri usmere u humanitarnom pravcu, najavio je Nešić i dodao da će program obogatiti i učesnici iz muzičkih gradskih škola, akro grupa, ali da će detaljan program biti poznat za 10 dana.

Organizaciju celokupnog događaja podržava RRA Zlatibor, a za čitavu manifestaiju biće izdvojeno 2 i po miliona dinara u šta je uključen koncert, organizacija božićnog trga i pratećih sadržaja.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage