Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

23. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Grad Užice

Konkurs za sufinansiranje vantelesne oplodnje

Grad Užice raspisuje javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje za ovu godinu za pet parova. Jedan par dobiće 150.000 dinara.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani parovi sa prebivalištem u Užicu. Novac za sufinansiranja troškova vantelesne oplodnje mogu se dodeliti istom paru samo jednom. Izuzetno, sredstva se mogu dodeliti paru koji je već koristio finansijsku podršku grada za postupak vantelesne oplodnje, ukoliko se na javni poziv nije prijavio dovoljan broj parova.

U slučaju da se na konkurs nije prijavio broj parova predviđen pozivom, komisija može predložiti da se sredstva odobre paru posle rođenja prvog deteta, ukoliko je za rođenje narednog deteta potrebna biomedicinski potpomognuta oplodnja.

Uz prijavu je potrebno dostaviti mišljenje specijaliste ginekologije o potrebi postupka vantelesne oplodnje, a zaposleni parovi moraju dostaviti potvrdu o prosečnom prihodu za oba supružnika za mesec septembar. Dodela sredstava vršiće se na osnovu godina starosti žene i visine prihoda podnosilaca prijave.

Rok za prijavu je 16. novembar. Za više informacija pozvati Ljiljanu Jovanović, 031/ 590-154.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage