Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

22. 10. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

U akciji: Okrečili hiruršku ambulantu u Užicu

Sberbank tim za nove boje Zdravstvenog centra Užice

Sberbank tim je okrečio u subotu hiruršku ambulantu u Užicu, u okviru projekta uređenja zdravstvenih ustanova Srbije.

-         Zadovoljstvo mi je što kroz ovakve i slične akcije možemo da doprinesemo boljem funkcionisanju zajednica u okviru kojih poslujemo. Sberbank tim je rado zamenio svoja radna mesta molerskom opremom i s mnogo entuzijazma učinio hiruršku ambulantu u Užicu lepšom, kako za zaposlene tako i za pacijente, rekao je direktor službe za marketing i komunikacije Sberbank Srbija Aleksandar Milić.

Tim sastavljen od profesionalnih izvođača radova i zaposlenih u toj banci urediće četiri zdravstvene ustanove u Srbiji. Sberbank tim je prethodne sedmice radio na uređenju školskog i dečjeg dispanzera u Kikindi, a posle Užica, na redu su, najavljuju, Leskovac i Beograd.

Sberbanka je, kažu, i prethodnih godina ulagala u zajednicu u kojoj posluje.

-         Prethodnih godina uspešno su realizovali različite volonterske akcije, sa fokusom na decu bez roditeljskog staranja, zaštitu životne sredine i pomoć udruženjima Bellhospice i Nurdor, navode iz Sberbank Srbija.

Ta banka je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu i opštini.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage