Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

21. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/Danas

Grad Užice: Utvrditi okolnosti tragedije na Gradskom bazenu

Povodom tragičnog događaja na Gradskom bazenu u Užicu gde je život izgubio tridesetosmogodišnji muškarac Grad Užice uputio je saučešće porodici. Saopštenje vam prenosimo u celosti.

Povodom tragičnog događaja koji se desio na Gradskom bazenu u Užicu i gubitka života našeg sugrađanina želimo da iskažemo najdublje saučešće u bolu njegovoj porodici, rodbini  i prijateljima.

Uvereni smo da će nadležni organi u najkraćem mogućem roku utvrditi sve okolnosti i uzroke ove tragedije. U tom postupku imaće svu neophodnu pomoć Grada Užica i svih njegovih službi.

Ukoliko se utvrdi postojanje elemenata krivične ili neke druge odgovornosti bilo kog lica za ovu tragediju Grad Užice će preduzeti  sve zakonske disciplinske mere u sklopu svojih ovlašćenja i o tome obavestiti javnost.

Igor B. za koga njegovi prijatelji navode da se lečio od epilepsije, bio je na bazenu u nedelju, 14.oktobra oko 11 sati, a zaposleni na bazenu kažu da je često dolazio da pliva. Prema nezvaničnim informacijama, nakon epileptičnog napada, pao je sa ivice bazena u vodu ili ga je napad zadesio tokom plivanja.

Uz tvrdnje da je bio dobar plivač i u odličnoj fizičkoj kondiciji, jer je redovno vežbao, njegovi prijatelji navode i to da utapanje nisu primetili spasioci, već da je potonulo telo primetio jedan od kupača i pozvao pomoć. Nakon što je izvučen iz vode, pružena mu je prva pomoć i prevezen je užičku bolnicu. Dva dana kasnije, prevezen je na lečenje u VMA, gde je preminuo u petak.

U užičkoj bolnici navode da je u tu ustanovu primljen u veom teškom stanju i sa velikom količinom vode u plućima. Sve vreme je bio na aparatima i zbog teškog stanja, prevezen je na lečenje u Beograd.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage