Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

19. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Zlatar.info

Uređena raskrsnica Kod lipe u Novoj Varoši

Uređenjem raskrsnice Zebinovac bezbednije je skretanje sa magistrale.

Raskrsnica na Zebinovcu u Novoj Varoši, poznatija po imenu Kod lipe uređena je sredinom oktobra: ostrvo je proteralo  parking i teretnjake, a saobraćajni znaci i po dve  asfaltne trake omogućavaju sigurniji priključak na magistralu i isključenje prema Domu zdravlja i gradu.

Ova novina ponekog iznenadi, pa se vozači još ne snalaze. Umesto stare lipe, posečene  pre nekoliko godina, zasađeno je novo stablo, a iz opštinskog Odeljenja za investicije najavljuju da uskoro stiže i cveće na ostrvo.

Užički Putevi priveli su kraju radove na sanaciji klizišta na deonici magistrale Zlatibor – južni Jadran iznad crkve  Svete Trojice. Višemesečni saobraćaj jednom trakom, uz prašinu i semafor i negodovanje vozača i putnika, putari pravdaju dubokim iskopima, čekanjem talpi za podzgrade, radovima.

Direktor pogona putara u Prijepolju Sabahudin Kozica  najavljuje da za koji dan počinju radovi na proširenju jednog kilometra puta od Branoševca do Milanovca, poslednje deonice  državnog puta drugog reda Nova Varoš – Aljinovići, koja nije  rekonstruisana pre nekoliko godina.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage