Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

17. 10. 2018.

Autor: N.T.B. Izvor: Radio Luna

Domaćice iz Kosjerića dobijaju internet portal za reklamiranje svojih proizvoda

Optina Kosjerić raspisala je javni poziv za žene koje se bave nekom vrstom poljoprivredno-prehrambene proizvodnje. Za 50 domaćica biće obezbeđena oprema za rad, ali i marketinška pomoć pri reklamiranju njihovih proizvoda.

U okviru projekta Žensko preduzetništvo i inovacije u poslovanju malih gazdinstava, opštini Kosjerić su odobrena sredstva Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj u iznosu od 6.400.000 dinara.

Cilj programa je sistemsko unapređenje inovacionog preduzetništva među ženama i direktna pomoć pri ostvarivanju njihovih poslovnih ideja.

- Ovim projektom biće obuhvaćeno 50 žena sa područja opštine Kosjerić. Grantovi su nefinansijski i tiču se nabavke opreme. Takođe. žene koje se bave na primer preradom voća i povrća (proizvode džemove, slatko i ostale proizvode iz kućne radinosti) dobiće internet portal i aplikaciju na kojem će moći da reklamiraju svoje proizvode. Takođe, snimaće se i reklamni spotovi, rekao je za RAM mrežu pomoćnik predsednika opštine Radovan Krsmanović.

Na poziv se mogu javiti domaćice iz gradskog i seoskog područja Kosjerića koje imaju ideju da počnu ili su već počele da se bave nekom vrste poljoprivredno-prehrambene proizvodnje. One će imati priliku da unaprede veštine poslovanja, obezbede siguran plasman proizvoda na tržištu uz odgovarajuću ambalažu i marketing, kao i mogućnost da dobiju sredstava za nefinansijske grantove u vidu opreme za rad.

Rok za prijave je 26. oktobar, a podnose se svakog radnog dana od sedam do 15.30 sati u kancelariji broj 32 u opštini Kosjerić. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 060/82-56-314.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage