Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Repertoar bioskopa Art od 11. do 24. oktobra

Repertoar bioskopa Art od 11. do 24. oktobra

Repertoar bioskopa Art od 11. do 24. oktobra

 

PRVI ČOVEK NA MESECU

Biografski, Drama, Istorijski

Demian Šazel i Rajan Gosling, ponovo su zajedno na projektu pod nazivom PRVI ČOVEK NA MESECU. Ovo je filmska priča o NASINOJ misiji da se čovek spusti na Mesec a u fokusu je Nil Armstrong u periodu od 1961. do 1969. godine. Film baziran na knjizi, ispričaće nam priču o velikom žrtvovanju i ceni koja je morala biti plaćena u jednoj od najopasnijih misija ikada.

Ovaj film je na repertoaru od 11. do 17. oktobra 2018 Sala 2 21h Cena ulaznice: 300 din

 

VEČERNjA ŠKOLA

Aktuelno, Komedija

Komičar Kevin Hart i producenti komedije predstavljaju svoj veoma prepoznatljiv smisao za humor i u ovom filmu. Pratimo priču o grupi “neprilagođenih” starijih ljudi koji su primorani da završe svoje srednjoškolsko obrazovanje, kako bi mogli da nastave sa svojim životima. Urnebesne situacije u kojima će se zateći vratiće svakog gledaoca u svoje tinejdžerske dane.

Ovaj film je na repertoaru od 11. do 17. oktobra 2018 Sala 1 22h Cena ulaznice: 300 din

 


Venom

3D, Akcija, Aktuelno, Avantura, Horor, Naučna fantastika

Venom je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći. Kada novinar Edi Brok u svojem istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on postaje Venom. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Edi postaje svestan da pravila sada neko drugi diktira i da je svako opiranje uzaludno. Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

 

Ovaj film je na repertoaru od 4. do 10. oktobra 2018; Sala 1 20 i 22h Cena ulaznice: 350 din. Od 11. do 17. oktobra 2018; Sala 1 20h Cena ulaznice: 350 din

 


KONDORITO- AVANTURA U SVEMIRU

3D, Aktuelno, Animirani, Komedija, Porodični, Sinhronizovano


Crtani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi punoj smeha. U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje devojke Jajite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca.

Ovaj film je na repertoaru od 4. do 10. oktobra 2018 Sala 1 18h Cena ulaznice: 300 din. – 3D Od 11. do 17. oktobra 2018 Sala 2 19h Cena ulaznice: 250 din

 

 
Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage