Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: PP media

Direktor TO Prijepolje štrajkuje glađu i preti novinarima

Direktor TO Prijepolje Nebojša Svičević započeo je štrajk glađu i najavio da će se u petak spaliti.

On je rekao da se na ovaj čin odlučio zbog nereagovanja nadležnih institucija kojima se više puta obraćao, u vezi sa kombi vozilom za koje tvrdi da je vlasništvo Turističke organizacije. Svičević je optužio sudije i tužioce u opštini Prijepolje da su upleteni u kako je rekao kriminalne radnje.

Svičević je takođe optužio radnike Sportskog saveza za kriminal i razbojništvo zbog spornog kombi vozila koje je sudski izvršitelj oduzeo po osnovu rešenja o izvršenju.

Vozilo je prvobitno bilo u posedu Sportskog saveza. U nameri da izbegne prodaju vozila, predsednik Sportskog saveza Milovan Milićević suprotno zakonu, uz pribavljenu saglasnost Opštinskog veća, poklonio je minibus Turističkoj organizaciji Prijepolja početkom decembra prošle godine. Međutim kako Milićević u trenutku kada je poklonio vozilo nije bio ovlašćeno lice, sud je ovu odluku poništio.

Svičević je organizovao konferenciju za novinare kako bi saopštio svoje planove o štrajku. Međutim sa konferencije je oterao novinarku lokalnog lista Polimlje Memnunu Cmiljanović zbog, kako je naveo, neprimerenih pitanja i provokacija. Naime, on je naredio novinarki da napusti prostorije Turističke organizacije i zapretio da više ne dolazi dok je on direktor te organizacije.

Inače, kombi minibus namenjen prevozu sportista kupljen je pre pet godina sredstvima lokalne samouprave po ceni od 6,5 miliona. Zbog neisplaćenih zarada našao se krajem septembra na popisu javnog izvršitelja koji ga je prodao za oko 3.5 miliona dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage