Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: JP Putevi Srbije

Stanje na putevima

Do 28.oktobra izvodiće se radovi na izgradnji kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 28, raskrsnica Omladinske ulice i Ulice Lipa u Užicu. Saobraćaj se odvija prema postavlјenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji

Do 28.oktobra izvodiće se radovi na izgradnji kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 28, raskrsnica Omladinske ulice i Ulice Lipa u Užicu.
Saobraćaj se odvija prema postavlјenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Zbog radova na urgentnom održavanju, obustava saobraćaja je na ukrštaju državnog puta I B reda broj 23 i Ulice Ljubiše Miodragovića u Kolovratu, u Prijepolju. U toku izvođenja radova, vozila će se preusmeravati na Ulicu Ljubiše Miodragovića, kroz naselјe Kolovrat, prema postavlјenoj saobraćajnoj signalizaciji, do uklјučenja na državni put I B reda broj 23. Radovi se izvode u dve faze, a planirani rok završetka je 15.novembra. 

Izvode se radovi na sanaciji otcepljenja trupa puta, na delu državnog puta I B reda broj 23, na deonici kroz naseljeno mesto Nova Varoš. 
Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom.
Radovi su obezbeđeni adekvatnom signalizacijom i opremom.

Do 15.oktobra bi trebalo da traju radovi na rehabilitaciji državnog puta I B reda broj 21, deonica Požega-Arilje, most preko reke Đetinje.
U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage