Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

25. 09. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Milica Drobnjaković novi sekretar skupštine u Priboju

Odbornici Skupštine opštine Priboj izabrali su jednoglasno Milicu Dronjaković za novog sekretara lokalnog parlamenta.

Odbornici Skupštine opštine Priboj izabrali su jednoglasno Milicu Dronjaković za novog sekretara lokalnog parlamenta. Za izbor glasao je 31 odbornik. Ova pravnica je na tom mestu nasledila Đorđa Dujovića koji je nedavno postavljen za novog vršioca dužnosti načelnika Opštine uprave.

Odbornici su usvojili i treći rebalans budžeta za ovu godinu. Usvojen je i predlog Odluke o usvajanju Povelje gradonačelnika a zatim i lokalni antikorupcijski plan koji u skladu sa evropskim tekovinama približava opštinu Priboj pregovaračkim poglavljima.

Lokalni antikorupcijski plan svrstava Priboj u red retkih opština koje su donele taj akt koji će na transparantan način smanjiti diskrecionost pri odlučivanju i donošenju odluka. U narednom periodu biće formirane i Komisije koje će pratiti rad i raspisivati konkurse, rekao je predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović.

Skupština je donela rešenja o razrešenju i o imenovanju novih članova Školskog odbora u osnovnim školama i u predškolskoj ustanovi Neven.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage