Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

21. 09. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: PP Media

Radovi na opštinskoj kući u Prijepolju

U Prijepolju kreće druga faza radova na uređenju opštinske kuće.

Predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović i direktor preduzeća Rovčanin inženjering Salahudin Rovčanin potpisali su ugovor za drugu fazu radova na sanaciji zgrade lokalne samouprave. Projekat predviđa uređenje holova i stepeništa, zamenu podnih podloga, sanaciju plafona i zidova i uređenje prostora ispred samog objekta. Procenjena vrednost radova iznosi 12,5 miliona dinara.

– Tokom prve faze projekta izvršena je dogradnja jednog sprata gde smo dobili nove prostorije, takođe urađena je fasada na zgradi i promenjen krovni pokrivač. Sad je planirano uređenje prvog i drugog sprata, saniranje kompletnog stepeništa, izgradnja nadstrešnice i uređenje prostora ispred same zgrade. Nadam se da će ovaj vrlo zahtevan posao izvođač radova izvesti na kvalitetan način i u predviđenom roku, na obostrano zadovoljstvo, kazao je predsednik opštine Dragoljub Zindović.

Direktor preduzeća Rovčanin inženjering Salahudin Rovčanin kaže da će ugovoreni poslovi biti završeni u zakonskom roku te da će ova firma radove vršiti partnerski sa još tri i izvođača.

– Odmah ćemo krenuti sa pripremnim radovima. Nadam se da će nam biti naklonjeni i vremenski uslovi, da bi brzo završili spoljašnje radove. Paralelno sa tim radovima saniraće se i unutrašnji prostor. Siguran sam da ćemo u ugovorenom roku završiti sve što je u ugovoru predviđeno, rekao je Rovčanin.

Rebalansom budžeta lokalna samouprava će opredeliti sredstva za nabavku enterijera za opremanje prostorija koje su dobijene prilikom dogradnje opštinske zgrade.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage