Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

13. 09. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Auto kamp na Zlatiboru primamljiv za strance

Kamperi iz Holandije, Velike Britanije, Nemačke i Finske letos boravili na Zlatiboru

Nakon uspešne letnje turističke sezone na Zlatiboru i auto kamp na ovoj destinaciji može se pohvaliti odličnim rezultatima. Pored  pet kamperskih grupa ih Holandije u kojoj se ovaj auto kamp promoviše preko postojećih kamp asocijacija, udruženja, sajtova, kamp Zlatibor postao je privlačan i za Britance. Ove sezone zabeležena je poseta grupe kampera ali i individualnih gostiju iz Velike Britanije.

 

-Takođe na nemačkom tržištu beležimo rast i u smislu dolaska novih posetilaca kampa, ali i u smislu povratka starih gostiju. Posebno se ističe činjenica da smo kao organizacija koja pruža usluge za boravak kampera na turističkoj destinaciji Zlatibor istaknuti u finskim dnevnim listovima sa pozitivnim kritikama stručne javnosti. Činjenica koja ohrabruje je i to da pored velikog broja organizovanih grupa, u kampu na Zlatiboru boravi sve veći broj individualnih kampera, kažu u Turističkoj organizaciji Zlatibor.

Kamp Zlatibor izuzetno je ponosan na činjenicu da je već par godina unazad mesto organizovanja auto skupa Volksvagen buba, poznatijem pod imenom Bubijada koja se ove godine održavala od 19. do 22. jula. Tom prilikom su se sastali vlasnici Volksvagen buba iz svih krajeva Srbije ali i iz regoina, dok su posetioci imali mogućnost da vide neke od najlepših primeraka ovog automobila.
Iz godine u godinu broj kampera na Zlatiboru sve više raste. Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava maksimalne tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju na Zlatibor. Aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor usmereni napropagandu i nove sadržaje uslovili su dolazak velikog broja kampera i sa novih tržišta, pa se kamp Zlatibor na prvom mestu može pohvaliti izrazitom konkurentskom prednosti u odnosu na ostale vidove ovog smeštaja u Srbiji. Zadovoljni ovogodišnjim rezultatom poslovanja, auto kamp već počinje sa pripremama za sledeću godinu. Novi i još bolji uslovi u kampu, promocije na tradicionalnim ali i novim tržištima kroz marketinške aktivnosti 
turističke organizacije Zlatibor, nastupi na najvećim sajmovima širom Evrope su aktivnosti koje će biti preduzete u narednom periodu kako bi rezultati bili što bolji a posetioci što zadovoljniji boravkom u kampu i na Zlatiboru.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage