Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

04. 09. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Poznat novi repertoar, karte za JPF u pretprodaji

Premijera 11. septembra. Jugoslovenski pozorišni festival Bez prevoda, 23. po redu, održava se u užičkom Narodnom pozorištu od 5. do 12. novembra.

Pretprodaja karata za 23. Jugoslovenski pozorišni festival počinje danas i traje do 24. septembra. Za mesto od prvog do desetog reda na parteru sredini je potrebno izdvojiti 10.500 dinara, 9.000 za mesto 11. reda. Ulaznica za parter strane i balkon tokom pretprodaje košta 6.500 dinara.

Tačno 1.500 dinara više biće potrebno izdvojiti za komplet ulaznica za parter strane i balkon od 25. septembra, kada počinje redovna prodaja. Ulaznice se tokom redovne prodaje mogu kupiti i administrativnom zabranom i čekovima građana.

Cena pojedinačne karte iznosi 1.500 dinara i kupuje se na dan početka festivala.

Jugoslovenski pozorišni festival Bez prevoda, 23. po redu, održava se u užičkom Narodnom pozorištu od 5. do 12. novembra.

Podsetimo, predstave sa područja Crne Gore i Srbije su izvođene na festivalu Bez prevoda u Užicu do 2007. godine, kada je Jugoslovenski pozorišni festival dobio regionalni karakter i u gradu na Đetinji okupljao pozorišne ansamble i predstave sa jedinstvenog govornog područja Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage