Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

24. 08. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Elektroprivreda Srbije

EPS traži inženjere u Novoj Varoši

U našem kraju pozicije su otvorene u Novoj Varoši, a konkurs traje do 19. septembra.

Elektroprivreda Srbije objavila je konkurs za 163 visokoobrazovana stručnjaka različitih struka koji će biti zaposleni širom Srbije. Konkurs je otvoren za inženjere mašinske, elektro, rudarske, građevinske, geodetske, geološke i tehnološke struke, informatičare, pravnike, ekonomiste i psihologe.

Milorad Grčić, v.d. direktora je rekao da je to u skladu sa onim što MMF savetuje EPS-u, a to je da se što više podigne procenat visokoobrazovanih radnika.

– Želimo da podmladimo kadar u EPS -u, a istovremeno da popunimo mesta na kojima su stručni ljudi u prethodnih nekoliko godina otišli u penziju, rekao je Grčić.

Radni odnos se zasniva na određeno vreme do dve godine, a poslovi su ponuđeni na lokacijama širom Srbije.

Najviše radnih mesta otvoreno je u opštini Lazarevac, ukupno 51, a sledi Kostolac sa 38 mesta. Na konkursu se traži i 25 stručnjaka u Beogradu, 18 u Obrenovcu, po pet u Surdulici i Negotinu, po četiri u Novoj Varoši i Kladovu, tri u Pirotu, po dva u Čačku, Malom Zvorniku i Bajinoj Bašti. Po jedna pozicija otvorena je u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu i Novom Sadu. Konkurs je otvoren do 19. septembra.

 

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

27.08.

2018.

anonymous V.Kremić dipl.el.inž. [neregistrovani] u 02:04

trebaju monteri

Pa šta će ti psiholozi u EPSU,da razvlače stubove dalekovoda!?

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage