Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

16. 08. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Većnici usvojili izmene cenovnika pojedinih usluga JKP Bioktoš

Iznošenje smeća po novoj ceni...


Članovi Gradskog veća Užica su dali saglasnost na izmene cenovnika JKP Bioktoš, pa će nova cena za usluge iznošenja smeća za stambeni prostor iznositi 5,5 din/m2.

Kako dodaju iz Gradske kuće,  4.800 dinara će biti mesečni paušal za poslovni prostor koji podrazumeva sale za izdavanje za slavlja, dok će se nova usluga, rad čistilice, naplaćivati 4.200 dinara po času. 

Cene su bez PDV-a i primenjivaće se od 1. septembra.

Užički većnici su usvojili i izmene i dopune u programima postavljanja komunalne opreme za prikupljanje komunalnog otpada i postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera, letnjih bašti i reklamnih panoa, na gradskim površinama.
Gradsko veće je usvojilo Pravilnik o regresiranju boravka dece u užičkom Vrtiću, uskladivši ga sa novim Zakonom o finansijskoj podršci porodici sa decom. 

Većnici su pokrenuli postupak da Užice bude domaćin Međuopštinskih omladinskih sportskih igara 2021. godine. O tom predlogu izjasniće se i odbornici gradske Skupštine.

-        Iako poseduje potrebnu sportsku infrastrukturu, smeštajne i ugostiteljske kapacitete za organizaciju jedne ovakve sportske manifestacije, Užice decenijama nije bilo domaćin i 2021. godina biće lepa prilika da ugosti učesnike te 58. manifestacije po redu, navode iz Gradske kuće. 

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

16.08.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 18:15

strasno

Cena odnosenja smeca skocila tri puta. Ovo je strasno. Diz'te se narode,pocrkacemo od gladi.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage