Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

09. 08. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Rekonstruiše se krov Gradske kuće(AUDIO)

Preduzete su sve mere za bezbednost građana. Sledeća faza je u dvorištu zgrade tako da neće biti puno smetnji u toku izvođenja radova, čulo se od predstavnika GP Temelj koje će narednih 25 dana rekonstruisati krov užičke Gradske kuće.

Počeli su radovi na rekonstrukciji oko 2400 metara kvadratnih krova Gradske kuće u Užicu koja je, kako navode, bila neophodna zbog prokišnjavanja na gornjem nivou zgrade.

Građevinsko, proizvodno, prometno i uslužno preduzeće Temelj d.o.o iz Bajine Bašte izvodiće radove koji će, prema najavama, biti gotovi 1. septembra.

Radove, vreDNe devet milioa dinara, sa šest miliona finansira Privredna komora Srbije odnosno Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga dok će tri miliona biti izdvojeno iz gradskog budžeta.

Iz Gradske kuće, u saradnji sa RPK Zlatiborskog upravnog okruga, najavljuju da je u planu i adaptacija mokrih čvorova u zgradi, rekostrukcija hodnika koji vodi ka Privrednoj komori, te zamena stolarije i uređenje fasade ukoliko Užice dobije finansijsku podršku Ministarstva energetike.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage