Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

03. 08. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Opština Čajetina/Sportski savez Čajetina

Zlato i dve bronze Čajetincima sa Sportskih igara mladih

Misija Čajetinaca, kažu, ostvarena

Tim u odbojci na pesku Anica Ninčić i Elena Stanković, sa trenerom Milicom Jokić, osvojili su zlatnu medalju na Sportskim igrama mladih i putovanje na međunarodno finale u Split, saopštili su iz Sportskog saveza Čajetina. Bronzanu medalju sa Sportskih igara mladih su poneli u Čajetinu fudbaleri i odbojkašice.

-           Tri medalje dovoljno govore da smo ove godine ostvarili veliki uspeh, a sam plasman Elenin i moj u Split nam je dao podsticaj da radimo još više. Nadamo se da će ovo biti vetar u leđa svim sportistima iz naše opštine da se dobro spreme za sledeće igre i da nas što više ide u Split, rekla je kapiten odbojkaške ekipe i pobednik Državnog finala u odbojci na pesku Anica Ninčić.

Ukupno 37 sportista iz Čajetine je učestvovalo na Državnom prventstvu Sportskih igara mladih koje je nedavno okupilo u Beogradu oko 1 800 sportista.

-         Zlatna i dve bronzane medalje ukazuje samo da je rad sa decom jako ozbiljan i kvalitetan, kao i da mi zaista jesmo jedno malo mesto sa velikim sportskim srcem. Zahvaljujući Sportskom savezu, deca su dobila mogućnost da pokažu svoj talenat, da pokažu pravi sportski duh i velike ambicije, ali isto tako se nadam da ćemo sledeće godine svi zajedno da odemo u Split, rekla je za Sportski savez Čajetine trener odbojkašica i odbojke na pesku Milica Jokić.

Koordinator čajetinskih takmičara Nemanja Kutlešić, iz čajetinskog Sportskog saveza je nakon održanog takmičenja rekao da je ispunjen cilj da se deca koja do sada nisu imala većih prilika za nastup na nekom takmičenju okušaju na sportskim borilištima, u duelima sa svojim vršnjacima.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage