Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

17. 07. 2018. Priboj

Autor: Radio Luna Izvor: Opština Priboj

Priboj ukinuo vanrednu situaciju

U MZ Krajčinovići, Bučje, Zabrnjica

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, na predlog Opštinskog štaba za vanredne situacije, doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na delu teritorije opštine Priboj.

Vanredna situacija je ukinuta u mesnim zajednicama Krajčinovići, Bučje, Zabrnjica, odnosno mestima koja su pretrpela štetu nakon obilnih padavina praćenih krupnim gradom 6. jula.

Vanredna situacija u tim mestima je proglašena dan kasnije jer su velike količine vode na njivama i potocima pretile da ugroze stambene objekte, zgrade, stanovništvo i poljoprivredne kulture i dovele do potencijalne opasnosti za odvijanje saobraćaja na putevima na teritoriji tih mesnih zajednica.

-         S obzirom na prestanak neposredne opasnosti od elementarne nepogode i uspostavljanje redovnih životnih aktivnosti i imajući u vidu da su preduzete sve neophodne mere u proceni, otklanjanju i saniranju štete, utvrđujem da su se stekli uslovi za donošenje Odluke o ukidanju vanredne situacije na delu teritoriji opštine Priboj, navodi se u odluci predsednika opštine.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage