Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

20. 06. 2018. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Fiesta na Zlatiboru

Svakog meseca predstavljanje internacionalnih kuhinja i vinarija iz različitih vinarskih područja

Učesnike vinskog kalendara i takozvane kameleon kuhinje za period od jula 2018. do jula 2019. godine, Vip casa club Zlatibor predstaviće na manifestaciji Fiesta koja se u subotu održava na Zlatiboru.

-         Sam kalendar biće podržan od strane Turističke organizacije Zlatibor kao dodatni sadržaj Zlatibora u pogledu enologije i gastronomije, naveli su iz TO Zlatibor.

Objašnjavaju da je ideja da Casa de Vinos svakog meseca menja atmosferu, predstavljajući raznovrsne internacionalne kuhinje i različite vinarske regione.

Svakog meseca na Zlatiboru će biti predstavljena po jedna vinarija iz različitih vinarskih područja, kako su naveli iz TO Zlatibor, na malo drugačiji način nego što se to radi na drugim mestima.

-         Izabrana vinarija bi bila domaćin tokom jednog meseca, dok je kameleon kuhinja priča koja prati vinski duh i intenzivno traje cele godine, kada je u pitanju hrana i slaganje vina i hrane, dodali su iz TO Zlatibor.

Plan je da u toku prve godine održavanja ove manifestacije zemlje učesnice budu Kina, Španija, SAD, Francuska, Turska, Mađarska, Aljaska, Meksiko, Italija, Japan, Austrija-Nemačka i zemlje Bliskog istoka.

Fiesta se održava na terasi Casa de Vinos u 19 časova, uz muzičku pozadinu benda Arhivska zabava iz Užica.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage