Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

14. 06. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Gradsko veće prihvatilo molbu Srpske pravoslavne crkve

Umanjiće doprinose za građevinsko zemljište za izgradnju pravoslavnog hrama u Krčagovu

Gradski većnici Užica su na 81. sednici prihvatili molbu Srpske pravoslavne crkve da se umanje doprinosi za uređivanje građevinskog zemljišta za izgradnju pravoslavnog hrama u Krčagovu.

-         Predlog Veća je, da za izgradnju Crkve Pokrova Presvete Bogorodice u Krčagovu, umanjenje doprinosa bude 99,99%, navode iz Gradske kuće.

Članovi Gradskog veća su izabrali člana Gradskog veća Mariju Trmčić Bogojević za novog predsednika Komisije za davanje mišljenja o nazivima ulica i trgova. Predložili su da odbornik Slobodan Kuzmanović bude član Komisije za rešavanje po pritužbama, kako navode, zbog povrede prava nezakonitim ili nepravilnim postupanjem komunalnog policajca.

Članovi Gradskog veća Užica su na 81. sednici odlučili da se od 19. juna do 4. jula podignu ustave na Gradskoj brani i ispusti voda kako bi se izveli hitni radovi na rekonstrukciji i dogradnji male hidroelektrane Pod gradom.

Rekonstrukcija će odložiti početak kupališne sezone. Završetkom rekonstrukcije i dogradnjom agregata, kako navode iz Gradske kuće, hidroelektrana na užičkoj plaži biće stalno u elektro sistemu i postaće još atraktivnija turistička destinacija.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage