Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

13. 06. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Vladimir Mirčić zadovoljan rezultatima na Rally Đerdap 2018

Proteklog vikenda vožen je prvi reli ove sezone za Šampionat Srbije, u organzaciji ASK Gaga Avala racing team-a, u Majdanpeku i Donjem Milanovcu. Reli je vožen u subotu i nedelju, 09. i 10. juna, a na njemu je učešće uzela 21 posada iz zemlje i inostranstva

Posada ASU Zlatibor Vladimir Mirčić i Damjan Bajraktarović završila je reli na prvom mestu u Klasi III u Sitroenu Sakso, dok je posada Željko Vučković-Jašin i Milomir Radaković odustala na predposlednjem brzinskom ispitu usled kvara na njihovom Renou Klio.

Ovo je moj prvi reli posle duže pauze i više sam nego zadovoljan vožnjom i automobilom, kao i samim relijem i konfiguracijom brzinskih ispita. Brzinski ispiti nisu bili nimalo naivini, što svedoči i dosta odustajanja, nažalost odustale su i moje timske kolege. Uz to, vozio sam sa novim suvozačem, kome je ovo prvi put da sedi u trkačkom automobilu i čita radar, pa je i sa te strane ovaj reli bio poseban za mene. Prvog dana jaka kiša je brzince učinila još zahtevnijim, ali na našu sreću uspeli smo da se izvučemo iz neke ozbiljne nevolje i uspešno dođemo do cilja.Organizator je kao i uvek bio na nivou zadatka i ovom prilikom se zahvaljujmem direktoru relija Životi Miliću Gagi na gostoprimstvu i dobro organizovan reliju, a kao dobri domaćini pokazali su se ljudi iz Donjeg Milanovca i Majdanpeka, rekao je Mirčić.

Sledeća trka na kojoj bi ASU Zlatibor trebao da učestvuje je brdska u Novom Pazaru, 22. i 23. juna. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage