Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

25. 05. 2018. Podgorica/Herceg Novi

Autor: Radio Luna/foto TO Zlatibor Izvor: Radio Luna

Zlatibor spreman za goste iz Crne Gore

U Crnoj Gori održane promocije planine koju, prema procenama TO Zlatibor, poseti oko 20 hiljada gostiju iz te susedne zemlje.

Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su najavili u Podgorici i Herceg Novom.predstojeću letnju sezonu na najposećenijoj srpskoj planini.

-         Na prezentacijama je pored sadržaja I aktivnosti za letnju sezonu , najavljen i bogat program kulturnog leta, koji već početkom juna počinje zanimljivim manifestacijama i festivalima, a crnogorski mediji najviše su bili zainteresovani za informacije u vezi izgradnje zlatiborske gondola, Omladinskog centra i puštanja u rad novog hotela Tornik, navode iz TO Zlatibor.

Podsećaju da svake godine veliki broj gostiju iz Crne Gore boravi na Zlatiboru, a da je tokom prethodne godine registrovano 12 hiljada gostiju iz Crne Gore.

-         Pošto je to samo deo gostiju koji se registruje, procene su da je ukupan broj gostiju iz Crne Gore negde oko 20 hiljada, što je preko 100 hiljada ostvarenih noćenja, navode iz TO Zlatibor i dodaju da po tim brojkama crnogorski turisti čine trećinu broja stranih posetioca te planine u Zapadnoj Srbiji.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage