Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 05. 2018. Čajetina

Autor: OO SNS Čajetina Izvor: Saopštenje OO SNS Čajetina

SNS Čajetina: Stamatović skreće pažnju Tužilaštva sa njegovih krivičnih dela

Procenjena šteta od strane inspekcije je preko 61 milion evra, navodi se u saopštenju OO SNS Čajetina

Saopštenje OO SNS Čajetina 

Najpoznatiji trgovac srpskom zemljom neposrednom pogodbom, čajetinski tajkun Milan Stamatović opet igra ulogu skretničara sa svojih kriminalnih radnji.

Tužilaštvu pokazuje u pravcu kršenja Ustava i brine brigu za zemljom u koju se razume samo kroz cenovnik! Istina je da Stamatović želi da skrene pažnju tužilaštva sa lepeze njegovih krivičnih dela i prijava Tužilaštvu za organizovani kriminal a zbog krivičnih dela protiv javne i privatne imovine u Čajetini, protiv pravnog saobraćaja i protiv službene dužnosti, i to pomaganja u građenju bez građevinske dozvole, nezakonitog raspolaganja građevinskim zemljištem, falsifikovanjem službenih isprava i zloupotrebama službenog položaja (procenjena šteta od strane inspekcije od preko 61 milion evra !!!) 

Posebna poslastica i uža specijalnost Stamatoviću je izbegavanje postupka javne nabavke. Izveštaj DRI od 25.12.2013 kaže da je opština Čajetina izvršila nabavku dobara, radova i usluga bez sprovođenja postupka javne nabavke u iznosu od 76.826.000 dinara! Neka Stamatović tužilaštvu kaže i kako je kao predsednik opštine Čajetina sam sebe ovlastio da bude i načelnik opštinske uprave. Zatim neka im kaže i kako je kao predsednik - načelnik potpisao dve dozvole za objekte površine 2.500 kvadrata i koliko je time oštetio državu.

Neka Stamatović prodaje svoju dedovinu, svoju zakonski stečenu imovinu (ako je ima) sa kojom ima pravo da upravlja, kao što je imao pravo samo na primer ovih ovih dana da iz mržnje polomi svoj televizor gledajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića pored predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina i mnogih svetskih lidera u borbi za bolju i jaču Srbiju!
OO SNS ČAJETINA

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

12.05.

2018.

Petronije Golovski [neregistrovani] u 01:13

Brazil kafa i belo tj. Patike za trcanje

Kako boli istina da fond za maline i pcele ode zajedno sa asfaltom za ponizene i primorane dupe.lisce. Avaj tezgi milion a to su oni koji ubiru enormne zarade bez pdva i bez naknade baloni, kukuruzi, bicikle a da ne pricamo o motordzijama ciji vozni park prevazilzi vrednost budzeta Uzica a tek koliko im je doneo za 12god samo zato sto su prijatelji_kumovi...

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage