Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

18. 04. 2018. Priboj

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/Opština Priboj

Popusti i za višečlane porodice iz Priboja

Prijave za Ponosne kartice od četvrtka do 26. aprila

Opština Priboj se priključila akciji Ponosna kartica Cena minus za tri plus, pa će tako i porodice iz te opštine sa troje ili više dece, od kojih je bar jedno maloletno, postati njeni vlasnici. Ponosna kartica omogućava roditeljima da ostvare popuste u prodavnicama, javnim ustanovama i uslužnim radnjama.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović i predsednik Pokreta za decu Tri plus iz Čačka Vladica Gavrilović su potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji kojim se lokalna samouprava obavezala da će finansirati izradu kartica, da će prikupljati prijave i obaviti administrativno-tehničke poslove na podeli kartica.

-         Majke koje imaju troje ili više dece, od kojih je bar jedno maloletno, sa prebivalištem na teritoriji opštine Priboj, neophodno je da se prijave za Ponosnu karticu, dok će u međuvremenu na lokalu biti sklopljeni ugovori sa privrednim subjektima koji žele da se uključe u projekat. Uz Ponosnu karticu, svaka majka će dobiti i flajer sa radnjama u kojima može da ostvari popust, navode iz Opštine Priboj i dodaju da se prijave podnose u kancelariji br. 5 Opštinske uprave Priboj od četvrtka do 26. aprila, od 10 do 14 časova.

Podsetimo, porodice sa troje ili više dece sa teritorije opštine Čajetina imaće priliku da u petak dobiju Ponosnu karticu Cena minus za 3 plus sa kojima će moći da ostvare popuste pri kupovini određenih proizvoda i usluga na teritoriji te opštine.

Kartice će biti podeljene u prostorijama čajetinske biblioteke Ljibiša R. Đenić od 11 časova.

Podsetimo, akciju Cena minus za 3+, zarad podrške roditeljima, pokrenulo je Udruženje Pokret za decu tri plus iz Čačka.

Višečlane porodice iz Užica su, posle Čačka, postale vlasnici tih kartica kojima ostvaruju popuste u prodajnim objektima hrane, obuće, odeće, zdravstvenih usluga, za kulturne i sportske manifestacije. Oni koji su među 950 višečlanih porodica, koliko ih je u Užicu, a koji karticu nisu preuzeli, mogu to učiniti radnim danima od 12 do 15 časova u kancelariji 42 u Gradskoj kući.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage