Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

13. 03. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Utvrdili predlog odluke o merama energetske efikasnosti

Na 70. sednici Gradskog veća Užica i o uključivanju u objedinjenu naplatu troškova održavanja stambenih i stambeno-poslovnih zgrada

Članovi Gradskog veća Užica su na 70. sednici utvrdili predlog odluke koja se odnosi na sprovođenje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama za ovu godinu.

Iz Gradske kuće navode da je donet pravilnik koji određuje minimalni mesečni iznos troškova za tekuće održavanje zgrada i iznos naknade koje plaćaju vlasnici posebnih delova u slučajevima gde je prinudno postavljen profesionalni upravnik.

-         Saglasnost Veća je data i na rešenja koja obuhvataju uslove uključivanja u objedinjenu naplatu troškova održavanja stambenih i stambeno-poslovnih zgrada i na dopunu odluke o utvrđivanju visine i korišćenju novčanih sredstava za održavanje stambenih zgrada, navode iz Gradske kuće.

Na 70. sednici Gradskog veća su izvršene su izmene odluke o organizovanom prikupljanju otpada u mesnim zajednicama novom lokacijom kod Papića groblja i programa postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera sa tri nove lokacije.

Iz Gradske kuće navode da su većnici dali saglasnost i na izmenama i dopune programa JKP Duboko i JP Stan.

Većnici su dali saglasnost na godišnje programe poslovanja za ovu godinu koje su dostavili Turistička organizacija regije Zapadne Srbije, Turistička organizacija Užice i Ustanova dečije odmaralište Zlatibor.

Veće je prihvatilo i izveštaje o radu u 2017. godini Gradske galerije, Budžetske inspekcije i Zelenog saveta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage