Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

09. 03. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Moja Zapadna Srbija i ove godine?

Promotivna kampanja, koja je generisala više od 8.000 fotografija i povećala interesovanje turista za Zapadnom Srbijom, kako kažu iz TO, verovatno i ove godine.

Kampanja Moja Zapadna Srbija je značajno povećala interesovanje turista za turističku regiju Zapadna Srbija, saopštili su iz Turističke regije Zapadna Srbija navodeći da više od 8000 fotografija, kratkih snimaka atrakcija, trenutaka i doživljaja turista iz prvog lica u Zapadnoj Srbiji, kao rezultat projekta, uticao na interesovanja turista za taj deo Srbije.

-         Cilj kampanje bio je kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica(jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaj konkretno izgledati) i da zatim fotografije i video klipove podele na društvenim mrežama Instagram i Facebook uz haštag kampanje, navode iz TO regije Zapadna Srbija i dodaju da su 24 nedeljne i šest mesečnih nagrada za najlepše fotografije, uz utešne nagrade, uticale na motivaciju turista da učestvuju u kampanji.  U izboru najlepših fotografija svake nedelje su učestvovali turistički radnici Zapadne Srbije ali i sami turisti glasanjem na Facebook stranici.

Podsetimo, promotivna kampanja Moja Zapadna Srbija se sprovodila u drugoj polovini 2017. godine na društvenim mrežama. Kampanju je sprovodila regionalna Turistička organizacija Zapadna Srbija, u saradnji sa specijalizovanom agencijom Tourism Management and Consulting, a u njoj su učestvovale i lokalne turističke organizacije, hotelijeri, seoska domaćinstva i izdavaoci privatnog smeštaja.

Iz Turističke organizacije regije Zapadna Srbija pozivaju turiste i lokalno stanovništvo da nastave sa deljenjem svojih fotografija na društvenim mrežam ate promotivne kampanje koja će se, prema najavama, nastaviti i ove godine. Kako dodaju, u konkrenciju za nagrade će ući sve fotografije nakon 1. januara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage