Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

09. 03. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Lidl raspisao konkurs za više od 1.000 prodavaca

Lidl otvorio konkurse za radna mesta i u Užicu, gde planira da zaposli više od 40 prodavaca

Kompanija Lidl Srbija je raspisala konkurse za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca u velikom broju gradova i opština u Srbiji, među kojima je i Užice.

Ta kompanija će ove godine istovremeno otvoriti između deset i 20 prodavnica. Lidl će u svakom od tih gradova zaposliti više od 40 prodavaca, dok se u Beogradu planira zapošljavanje oko 300 ljudi.

Prodavci u Lidlu, kako je saopšteno, imaće petodnevnu radnu nedelju i konkurentne radne uslove, u pogledu naknade, benefita i radnog okruženja.

-         Elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu- svaki minut se plaća, navode iz pres služba te kompanije u Srbiji i ističu da će zaposleni imati mogućnost profesionalnog razvoja i napretka.

Zainteresovani bi trebalo da imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov.

-         U skladu sa Lidlovim jedinstvenim modelom poslovanja, zadaci zaposlenih u prodavnici se ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe, navodi se u saopštenju i dodaje da će Lidl budućim zaposlenima organizovati plaćenu obuku sa ciljem da ih uvede u posao i osposobi za rad.

-         Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja, nastaviti sa zapošljavanjem, poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija Martina Petrović.

Prema pisanju RTS-a,  Lidl je među pet vodećih maloprodavaca hrane u svetu. Posluje u 30 zemalja. Ima oko 225.000 zaposlenih. Poznati su po dobrom odnosu cene i kvaliteta.

Zainteresovani kandidati za rad u Lidlu mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage