Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

22. 02. 2018. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna

Obradović: Dveri jedina prava opozicija i sadašnjoj i bivšoj vlasti(AUDIO)

Dveri su nova priča, poručio iz Užica predsednik Srpskog pokreta Dveri

Izbori za odbornike Gradske opštine Sevojno biće prilika za smenu političkh generacija u toj opštini, poručuje predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović navodeći da su na sevojničkoj izbornoj listi tog pokreta mladi, novi, nekompromitovani, obrazovani ljudi.

Patriotizam, porodica, poštenje, pravda i posao, kako navodi Obradović, predstavljaju program Srpskog pokreta Dveri koji je, prema oceni Obradovića, jedina prava opozicija i sadašnjoj i bivšoj vlasti.

-         Naša poruka građanima Sevojna je jednostavna. Niti smo za Vučićevu vlast i njegove predstavnike u Sevojnu. Imali su priliku i pokazali da ništa nisu uradili za Sevojno. Nismo ni za povratak u vreme vlasti Demokratske stranke koja je, takođe, imala priliku i pokazala se. Dveri su nova priča, poručuje Boško Obradović iz Užica istakavši da je veliki uspeh opštinske organizacije u Sevojnu što na te lokalne izbore, na kojoj učestvuju četiri liste, izlazi samostalno.

Podsetimo, Izborna komisija Gradske opštine Sevojno je proglasila pod brojem četiri izbornu listu Srpski pokret Dveri sa šest odborničkih kandidata. Diplomirani inženjer organizacionih nauka Goran Masal je prvi na izbornoj listi koju je Srpski pokret Dveri predao za novi saziv sevojničke skupštine.

Ukupno 5.882 stanovnika Sevojna imaće priliku da 4. marta, na ukupno pet biračkih mesta, glasa na drugim po redu izborima za odbornike Skupštine Gradske opštine Sevojno od osnivanja te opštine.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage