Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

22. 02. 2018. Čajetina

Autor: Radio Luna Izvor: Opština Čajetina

Odbornici uglavnom o dodeli građevinskog zemljišta

Održana 22. sednica Skupštine opštine Čajetina

Odbornici Skupštine opštine Čajetina su na 22. sednici doneli odluku da se raspiše javni oglas za otuđenje građevinskog zemljišta sa pet novoformiranih parcela na Zlatiboru.

Izjasnili su se i o pismu o namerama investitora Balkan Change iz Beograda, u vezi sa mogućnošću da se na dosadašnjoj privremenoj autobuskoj stanici u centru Zlatibora zadrži određeni, manji broj perona.

Kako navode iz Opštine Čajetina, nastavlja se postupak pribavljanja zemljišta za izgradnju autobuske stanice uz magistralni put.

Odbornici su na današnjoj sednici usvojili odluku kojom je utvrđen prostor na Zlatiboru kao prostor pogodan za uređenje skijališta, kako navode, kojom je određen upravljač u smislu ski centra. Delatnost je poverena Sportskom centru Čajetina.

Investitoru Galens invest iz Novog Sada priznat je popust od 10% za izgradnju hotela na Zlatiboru. Usvojen je i veći broj rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta, ispravkom granica građevinskih parcela.

Čajetinski odbornici su usvojili ovogodišnji Program rada sa finansijskim planom Centra za socijalni rad.

Navedeno je da će na narednoj sednici biti predstavljena nova odluka o socijalnoj zaštiti kojom će se rešiti određena aktuelna pitanja iz te oblasti.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage