Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

19. 02. 2018. Sevojno

Autor: J.P. Izvor: Radio Luna/ Gradska opština Sevojno

Proglašena zbirna izborna lista

Biračko pravo 4. marta može ostvariti 5.882 stanovnika Sevojna

 

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je donelo Rešenje o zaključenju dela Jedinstvenog biračkog spiska za područje Užice-Sevojno po kojem će ukupno 5.882 stanovnika Sevojna imati priliku da 4. marta glasa na izborima za odbornike Skupštine Gradske opštine Sevojno.

Na lokalnim izborima u Sevojnu glasaće se na pet biračkih mesta. Nadmetaće se četiri izborne liste. Izborna komisija Gradske opštine Sevojno je utvrdila zbirnu izbornu listu kandidata za izbor odbornika u lokalnoj skupštini.

Pod brojem jedan na sevojničkim izborima je lista Aleksandar Vučić – Zato što volimo Sevojno, a čini je koalicija SNS-SPS- PUPS-SNP. Diplomirani mašinski inženjer Ivan Marić je prvi na listi kandidata pod rednim brojem 1.

Pod brojem dva je lista Grupe građana Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju koju čine Zdrava Srbija, DS, DSS, Nova Srbija, Nova stranka, LDP i SDS.  Diplomirani mašinski inženjer Bogosav Mihailović je prvi na listi 15 odbornika pod rednim brojem 2.

Izbornu listu broj tri Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka čini 12 odborničkih kandidata za novi saziv sevojničke skupštine. Predsednik Opštinskog odbora inženjer saobraćaja Stefan Maksimović je prvi na izbornoj listi sa 12 kandidata SRS za odbornike sevojničke skupštine.

Izborna komisija je proglasila pod brojem četiri izbornu listu Srpski pokret Dveri sa šest odborničkih kandidata za novi saziv sevojničke skupštine. Prvi na izbornoj listi koju je predao Srpski pokret Dveri je diplomirani inženjer organizacionih nauka Goran Masal.

U ponoć 16. februara je istekao rok za predaju listi za drugi po redu izbor odbornika u sevojničkoj skupštini od formiranja te gradske opštine.

Podsetimo, na prethodnim izborima 2014. godine je učestvovalo sedam izbornih odborničkih lista, a svoje biračko pravo je iskoristilo 3.535 stanovnika Sevojna. 

Komentari (2)

ostavi komentar
uto

20.02.

2018.

anonymousVlade [neregistrovani] u 23:07

uvek će doći gori

nova vlast UVEK gora od stare u celoj našoj istoriji,skupili se od zla oca i još gore majke,lepo biti na budžetskoj plati,ne mora ništa da radiš

Odgovori
uto

20.02.

2018.

anonymousVlade [neregistrovani] u 23:04

guraju sa na budžet

od zla oca i od gore majke,Uvek u istoriji Srbije pravilo Uvek novi su gori od starih

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage