Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

09. 02. 2018. Užice/Čajetina

Autor: Radio Luna Izvor: Grad Užice/Opština Čajetina

Zasedali i užički i čajetinski većnici

Održana 67. sednica u Užicu, 38. sednica u Čajetini

Članovi Gradskog veća Užica su na 67. sednici predložili Milivoja Milovića za predsednika Upravnog odbora Narodnog muzeja Užice, a Marijanu Kovčić, Tanju Bojović, Vesnu Aćimović Panić i Marka Đurića za članove tog odbora.

Utvrđeni predlog rešenja o promenama u sastavu Upravnog odbora užičkog Narodnog muzeja Užice, kako su saopštili iz Gradske kuće, u skladu je sa novim Statutom užičkog muzeja.

Članovi Opštinskog veća opštine Čajetina su na 38. sednici usvojili Lokalni akcioni plan zapošljavanja opštine Čajetina za 2018. godinu, ali i ovogodišnji program korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine.

Većnici su na današnjoj sednici dali saglasnost na Program rada sa finansijskim planom za 2018. godinu Centra za socijalni rad. Utvrdili su predlog o otuđenju zemljišta po ranije raspisanom oglasu i doneli  zaključak da se, uz formiranje pet novih parcela, oglas raspiše ponovo.

Iz Opštine Čajetina navode i da je Opštinsko veće utvrdilo više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta po osnovu ispravke granica građevinskih parcela.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage