Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

29. 12. 2017. Čajetina

Autor: Radio Luna Izvor: Opština Čajetina

Ocenjivaće se ustavnost i zakonitost Uredbe o proglašenju Parka prirode Zlatibor?

Čajetinski odbornici doneli odluku o pokretanju postupka za ocenu ustavnosti i zakonitosti Uredbe o proglašenju Parka prirode na delu teritorije opštine Čajetina i Odluke o izradi Prostornog plana područja posebne namene Parka prirode Zlatibor

Odbornici Skupštine Opštine Čajetina su na 21. skupštinskoj sednici doneli Odluku o pokretanju postupka za ocenu ustavnosti i zakonitosti Uredbe o proglašenju Parka prirode na delu teritorije opštine Čajetina i o pokretanju postupka za ocenu ustavnosti i zakonitosti Odluke o izradi Prostornog plana područja posebne namene Parka prirode Zlatibor, navode iz Opštine Čajetina.

Na poslednjoj skupštinskoj sednici u ovoj godini, odbornici Skupštine Opštine Čajetina su dali saglasnost na programe rada sa finansijskim planom za narednu godinu JKP Vodovod Zlatibor, Sportskog centra Čajetina, čajetinskog Sportskog saveza, biblioteke Ljubiša R. Đenić i JKP Duboko Užice.

Odbornici su usvojili odluke o donošenju Plana detaljne regulacije za područje hotela Tornik- Kamalj i o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju kružnog toka na raskrsnici ulica Miladina Pećinara i Panta Mijailovića na Zlatiboru.

Usvojena je izmena odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu opštine Čajetina za 2017. godinu, kao i poništaj odluke iz 2009. godine o prenosu prava korišćenja zemljišta.

Doneta je odluka o oslobađanju plaćanja doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta, za izgradnju stambene zgrade za potrebe izbeglih i raseljenih lica

Odbornici su doneli odluku o uspostavljanju saradnje (bratimljenju) opštine Čajetina sa grčkom opštinom Edipsos.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

29.12.

2017.

anonymousv.kremić [neregistrovani] u 19:00

radi pa zaradi

Ta izbegla i raseljena lica,vrati,blago meni u svoje Goražde,pa neka sami sebi zidaju kuću

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage