Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

28. 12. 2017. Čajetina

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Čajetina se bratimi sa grčkom opštinom Istiaia?

O uspostavljanju saradnje na 21. skupštinskoj sednici. Pred čajetinskim odbornicima 20. tačaka dnevnog reda.

Čajetinski odbornici će na današnjoj 21. skupštinskoj sednici razmatrati predloge rešenja o davanju saglasnosti na programe rada sa finansijskim planom za narednu godinu JKP Vodovod Zlatibor, Sportskog centra Čajetina, čajetinskog Sportskog saveza, biblioteke Ljubiša R. Đenić i JKP Duboko Užice.

Predlog odluke o uspostavljanju saradnje, odnosno bratimljenja opštine Čajetina sa grčkom opštinom Istiaia Edipsos biće na dnevnom redu 20. sednice Skupštine opštine Čajetina, kao i predlog odluke o pokretanju postupka ustavnosti i zakonitosti.

Pred odbornicima je ukupno 20. tačaka dnevnog reda, među kojima su i predlozi odluka o donošenju Plana detaljne regulacije za područje hotela Tornik- Kamalj, za izgradnju kružnog toka na raskrsnici ulica Miladina Pećinara i Panta Mijailovića na Zlatiboru.

Odbornici će razmatrati predloge rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Komisije za planove opštine Čajetina i članova školskih odbora

Pet predloga rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini neposrednom pogodbom, na dnevnom je redu sednice koja počinje u 10 časova.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage