Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

08. 11. 2017. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna

Interface Pro počeo sa radom(AUDIO)

Trenutno 12 građana Užica, sa znanjem engleskog jezika, imaće priliku da zaradi novac iznad proseka u našoj zemlji.

Kompanija koja posluje u Americi TDS Med je otvorila u Užicu Centar za podršku prodaji u sklopu firme Interface Pro d.o.o., osnovane u julu ove godine kao podrška službi prodaje te američke kompanije.

Posao zasnovan na prekookeanskim razgovorima i telefonskoj prodaji obavljaće tokom pet radnih dana u nedelji 12 radnika firme Interface Pro d.o.o..

-         Radnici će biti prijavljeni. Imamo sistem nadoknade. Iako rade u komercijali i prodaji, i nagrađeni su procentom prodaje, uspeli smo da postavimo koncept u kome će imati fiksnu platu koja je zavidna za ove krajeve, kaže vlasnik kompanije TDS Med Dejan Stojić.

Oko 120 telefonskih poziva dnevno, uz pretragu novih američkih bolnica i uspostavljanje saradnje koja će rezultirati prodajom lekova, biće, prvo tokom tromesečnog probnog rada, radni zadatak i studenta prava Lazara Ješića.

Do svog prvog posla sa punim radnim vremenom od devet sati i pauzom od sat vremena je došao, kako kaže Ješić, nakon više razgovora sa predstavnicima kompanije u Americi, potom i obuke u ogranku firme Interface Pro u Beogradu.

Firma u Užicu će poslovati u zgradi nekadašnje kasarne u Krčagovu, u prostoru za čije je parterno uređenje i opremanje unutrašnjosti Grad Užice izdvojio oko 50.000 evra, prema rečima gradonačelnika Tihomira Petkovića, u težnji da se, u preostallih 3.000 kvadratnih metara, u budućnosti napravi spoj državnog odeljenja fakulteta za informacione tehnologije i biznisa koji je u vezi sa informacionim tehnologijama.

Firma Interface Pro, kako navodi Dejan Stojić, naredne godine planira da razvije nove usluge prema severno- američkom tržištu i da poveća kapacitete. Kako kaže za naš radio vlasnik kompanije TDS Med, poslovni model omogućava zapošljavanje ukupno 50 radnika, odnosno biće moguće otvoriti još 30 radnih mesta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage