Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

01. 11. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

BIOSKOP

Repertoar bioskopa Art do 8. novembra

ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE/ Happy Family

OD 26. OKTOBRA DO 8. NOVEMBRA
SALA 1 u 18 h cena ulaznice: 300,00 - 3D
SALA 2 u 19 h cena ulaznice: 250,00 - 2D


Dužina trajanja: 95min.Žanr: animirani, avanturaRežija: Holger Tappe   „Čudovišta iz moje porodice" je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovenčanog autora Davida Safiera („Berlin, Berlin"), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.Porodica Višboun je daleko od srećne porodice. Mama Ema, vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima. 

TOR: RAGNAROK/ Thor: Ragnarok

SALA 1
OD 2. DO 8. NOVEMBRA u 19:45 i 22 h
cena ulaznice: 350,00


Dužina trajanja: 130 min.Žanr: avantura, akcija, fantazija, 3DGlavne uloge: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony HopkinsRežija: Taika Waititi U Marvelovom filmu „Tor - Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom.

TRAGOVI U SNEGU/ Wind River

SALA 2
OD 2. DO 8. NOVEMBRA u 21 h
cena ulaznice: 300,00


Dužina trajanja: 107min.Žanr: akcija, krimi, misterijaGlavne uloge: Jon Bernthal, Elizabeth Olsen, Jeremy RennerRežija: Taylor SheridanRadnja filma se vrti oko silovane i ubijene tinejdžerke u indijskom rezervatu u Vjomingu.Kada Kori Lambert otkrije telo u divljini Vind River Indijan rezervata, FBI šalje svog agenta Džejn Baner kako bi istražila ubistvo. Budući da ona nije spremna za uslove zime u Vjomingu ona moli Korija da joj pomogne u istraživanju.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage