Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

24. 10. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: JP Užice razvoj

Postavljen prvi sloj asfalta na kružnom toku

Do sada postavljeno oko 1500 kvadrata osnovnog sloja asfalta

Počelo je postavljanje prvog, nosećeg sloja asfalta na budućem kružnom toku, saopštili su iz JP Užice razvoj navodeći da su postavljanju prvog sloja asfalta prethodili pripremni radovi u vezi sa izgradnjom kišne kanalizacije, potom da su postavljani elektrovodovi, da je posut trotoar, nasipani tampon.

-         Do sada je postavljeno oko 1500 kvadrata osnovnog sloja asfalta, a do kraja završetka radova biće postavljen još jedan sloj, rekao je direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović istakavši da će grubi građevinski radovi biti gotovi do kraja oktobra.

Maksimović je podsetio da  su počeli i pripremni radovi na prikupljanju kišne kanalizacije kod AMS. Naveo je da su urađena četiri ostrva, a da je potrebno uraditi još dva manja. Istakao je da je planirano njihovo uređivanje i oplemenjivanje. Maksimović je pdosetio da je potrebno uraditi i parking kod zgrade PIO i Vatrogasnog doma i da je potrebno postaviti vertikalnu i horizontalnu signalizaciju na kružnom toku, za šta je nabavljeno 60 saobraćajnih znakova.

Izgradnja kružnog toka biće, prema najavama direktora JP Užice razvoj, završena početkom novembra.

Potom će, kako je objašnjeno, privremeno postavljeni mini kružni tok na zlatiborskom putu bit uklonjen, dok se, kako navode iz JP Užice razvoj, za mini kružni tok kod Gradske garaže čeka odluka JP Putevi Srbije na proleće. 

Podsetimo, radove na izgradnji kružnog toka, kod Vatrogasnog doma i benzinske pumpe, izvode Putevi Užice. JP Putevi Srbije finansira radove sa blizu 33 miliona dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage