Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

12. 10. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Pred odbornicima 25 tačaka dnevnog reda

Na dnevnom redu izmene odluke o gradskom budžetu, izmene programa poslovanja Bioktoša i Niskogradnje, predlozi reimenovanja direktora pojedinih javnih preduzeća i ustanova

Odbornici Skupštine grada Užica razmatraće danas, na 17. sednici Skupštine grada Užica, oko 25 tačaka dnevnog reda.

Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu grada Užica za 2017. godinu je među 25 tačaka dnevnog reda koje su pred odbornicima Skupštine grada Užica tokom današnje 17.sednice. 

Na 17. sednici razmatraće se izmene ovogodišnjeg programa poslovanja JKP Bioktoš i JKP Niskogradnja, ali i predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku NO Niskogradnje o raspodeli 3,9 miliona dinara dobiti iz 2016. godine i pokriću gubitka iz ranijih godina, kao i predlog o davanju saglasnosti da se JKP Bioktoš zaduži uzimanjem kredita od 10, 4 miliona dinara za nabavku kamiona autopodizača.  

Odbornici će se izjašnjavati i o predlogu odluke o izmeni kadrovskog plana gradskih uprava, gradskog pravobranilaštva, službe budžetske inspekcije i službe interne revizije za ovu godinu.

Odbornici Skupštine grada Užica razmatraće predloge da se dosadašnji direktor Narodnog pozorišta Zoran Stamatović ponovo imenuje za direktora te javne ustanove kulture, da se Nikola Maksimović imenuje za direktora JP Užice razvoj, Zoran Šibalić za direktora JP Gradska toplana, Branko Bogićević za direktora JP Veliki Park, Dejan Nijemčević za direktora JP Stan.

Predlog odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JP Aerodrom Ponikve među tačkama je dnevnog reda 17. sednice užičke Skupštine, kao i predlog o stavljanju van snage odluke o javnom konkursu za izbor direktora tog javnog preduzeća iz marta ove godine.

Odbornici će razmatrati predloge odluka o uspostavljanju energetskog menadžmenta, o usvajanju lokalnog antikorupcijskog plana.

Na dnevnom redu 17. sednice su i preldozi rešenja o razrešenju i imenovanju člana Saveta za zdravlje i Školskog odbora iz reda roditelja. 

Izjašnjavaće se odbornici i o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta, o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu, o odobravanju otuđenja dela katastarske parcele i razmeni katastarskih parcela u javnoj i privatnoj svojini. 

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

12.10.

2017.

Svemuštet Ničemusluž [neregistrovani] u 10:22

TRANSPARENTNI I REGULARNI KONKURSI

"Upravni odbor Narodnog pozorišta predlaže da se za direktora Narodnog pozorišta imenuje Zoran Stamatović kao JEDINI kandidat koji je konkurisao i koji je podneo BLAGOVREMENU I POTPUNU prijavu"
http://uzice.rs/wp-content/uploads/2017/10/17.pdf?script=lat

Inače direktor od 1997.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage