Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 10. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

BIOSKOP

Repertoar bioskopa Art do 18. oktobra

MOJ MALI PONI/ My Little Pony: The Movie

OD 12. DO 18. OKTOBRASALA 1 - u 18 hSALA 2 - u 19 h
cena ulaznice: 250,00
Dužina trajanja: 99min.Žanr: animirani, porodičniGlasovi: Marijana Arandjelović,Jelena Jovičić, Snežana Jeremić,Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Sara Jo (vokal), Boda Ninković Režija: Jayson Thiessen  
Generacije su odrasle uz globalno popularni serijal „Moj mali Poni” koji u novom, magičnom izdanju stiže na velika platna.Moj mali Poni donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom. 

 

 

BLEJD RANER 2049/ Blade Runner 2049

SALA 1
OD 12. DO 18. OKTOBRA u 21 h
cena ulaznice: 350,00
Dužina trajanja: 163min.Žanr: akcija, naučna fantastika, 3DGlavne uloge: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas, Robin Wright, Jared LetoRežija: Denis Villeneuve  
Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K (Rajan Gosling) otkriva davno skrivenu tajnu koja bi mogla da ono što je ostalo od društva pretvori u haos.K kreće u potragu za Rikom Dekardom (Harison Ford), bivšim blejd ranerom koji je nestao pre 30 godina. 

 


ANA KARENjINA SEĆANjA VRONSKOG/ Anna Karenina- Istorya Vronskogo

SALA 2
OD 12. DO 18. OKTOBRA u 20 h
cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 138min.Žanr: dramaGlavne uloge: Elizaveta Boyarskaya, Kirill Grebenshchikov, Vitaliy KishchenkoRežija : Karen Shakhnazarov  1904. Rusko-Japanski rat. Mandzurija. Glavni hirurg ruske vojne bolnica bolnice, spasava zivot nekolicini ranjenih oficira, medju njima i grofu Vronskom.Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine da mu je baš on spasio život jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice. “Moje ime je Sergej Karenjin, gospodine Vronski, jedini sin Ane Karenjine”. Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin, Vronskom postavlja pitanje koje ga muči celog života: šta je nateralo njegovu majku na kobni čin? Posle kraćeg oklevanja Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom. Vronski se vraća u prošlost, i sa Aninim sinom deli sećanja čiji je zatočenik trideset godina, zapažajući da se ljudi sećaju samo onoga čega žele da se sećaju. 

 


MASKA OD KOŽE/ Leatherface

SALA 2
OD 12. DO 18. OKTOBRA u 22:15 h
cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 90min.Žanr: horor, trilerGlavne uloge: Finn Jones, Nicole Andrews, Lili TaylorRežija : Alexandre Bustillo, Julien Maury  Film “Teksaški masakr motornom testerom” je 1974. godine šokirao svet. Sada je došao trenutak da se ispriča priča o jednom od najkultnijih zlih likova u istoriji kinematografije.U ovom filmu koji prethodi radnji filma “Teksaški masakr motornom testerom”, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Lederfejs, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete. Film režiraju Aleksandro Bustiljo i Žulijan Mauri, a u glavnim ulogama su Lili Tejlor koja je preuzela ulogu majke mladog Lederfejsa, Stiven Dorf u ulozi ludog policajca, Džesika Madsen, Džejms Blur, Sem Strajk i Sem Koleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv ludaka pripala Vanesi Grejs. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage