Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

27. 09. 2017.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/kreativnomentorstvo.com

Kreativnim mentorstvom do ličnog i profesionalnog razvoja

Da li želite da razgovarate nasamo sa uspešnim ljudima, da čujete njihovu razvojnu priču? Da li imate potrebu da se posavetujete sa onima koji mogu da Vam pruže releventna znanja, iskustva i uvide?

Perspektivni profesionalci u oblasti kulture iz cele Srbije koji su zainteresovani za  mentorsku podršku njihovim projektima, inicijativama i ličnom i profesionalnom razvoju, od četvrtka će imati priliku da se prijave na konkurs za četvrti po redu ciklus programa Kreativno mentorstvo.

Program traje godinu dana, a osim okruglih stolova, radionica, predavanja, treninga, važan deo čine i formalna i neformalna okupljanja.

-         Kreativno mentorstvo omogućava prostor za promišljanje i rad na sebi, jednogodišnju mentorsku podršku, relevantne treninge i izuzetna predavanja povezivanje sa drugim angažovanim i aktivnim učesnicima, navode iz udruženja Kreativno mentorstvo.

Podsetimo, program Kreativno mentorstvo postoji u Srbiji od 2012. godine. Predstavlja mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture, kako navode iz istoimenog udruženja, promovišući mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva.

Konkurs je otvoren do 19. oktobra.

Inače, kako je najavljeno na sajtu Kreativnog mentorstva, njihov tim stiže 5. oktobra u Užice, gde će u Gradskom kulturnom centru predstaviti program i konkurs 4. ciklusa Kreativnog mentorstva. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage