Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 08. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Počelo prikupljanje predloga za javna priznanja Užičanima

Povelja, plaketa ili nagrada biće dodeljeni 9. oktobra

Komisija za javna priznanja i nagrade Grada Užica, u skladu sa skupštinskom odlukom, raspisala je javni poziv za prikupljanje predloga za dodelu javnih priznanja i nagrada.  

Prema rečima predsednika komisije Branislava Mitrovića, nagrade će biti podeljene u tri segmenta-  povelja, plaketa i nagrada.

Za nagradu mogu biti predloženi svi koji su dali doprinos za razvoj grada i ne moraju biti stanovnici Užica, a njih mogu predložiti pojedinci, ustanove, mesne zajednice i Skupština grada.

-      Dodela javnih priznanja i nagrada je jedan od načina da proverimo da li smo spremni da vrednujemo prave vrednosti i da li prepoznajemo ljude koji u svom životu postižu uspehe i time doprinose da se naša zajednica razvija, rekao je Mitrović.

Svi predlozi biće upućeni Komisiji za javna priznanja, a potom Gradskom veću koje će doneti konačnu odluku.

-      Predlozi moraju imati obrazloženje i potrebnu dokumentaciju koja govori o zaslugama i postignućima pojedinca ili kolektiva, rekla je Slavica Dimitrijević član komisije.

Javni poziv traje do 11. septembra. Dodela povelja, plaketa i nagrade biće 9. oktobra kada se obeležava Dan grada Užica.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage