Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

11. 08. 2017. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna/Grad Užice/gradskiprevozuzice.info

Licidersko srce pomerilo početak radova

Pomeren početak radova na izgradnji kružnog toka

Radovi na izgradnji kružnog toka počinju u utorak

Radovi na izgradnji kružnog toka počinju u utorak, potvrdio je za Radio Lunu i RAM mrežu izvršni direktor JP Užice razvoj Zoran Pejić.

Za dan je pomeren početak radova na izgradnji kružnog toka, kako navodi Pejić, da ne bi građane oštetili za ugođaj koji će im u ponedeljak prirediti učesnici međunarodnog dečjeg folklornog festivala Licidersko srce. Oni će od 19 časova defilovati glavnom ulicom kojom će se, inače, kretati autobusi 11 linija javnog gradskog i prigradskog prevoza tokom izvođenja radova.  

Podsetimo, kružni tok gradiće se na ulasku u grad, između benzinske pumpe i vatrogasnog doma. Radove će tokom 75 dana, koliko je prvobitno predviđeno, izvoditi preduzeće Putevi iz Užica. Blizu 33 miliona dinara za izgradnju kružnog toka je obezbedilo JP Putevi Srbije.

Raskrsnica kod benzinske pumpe i vatrogasnog doma biće zatvorena za saobraćaj tokom izvođenja radova.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

11.08.

2017.

anonymousVozač od iskustva V.Kremić [neregistrovani] u 21:59

ne treba kružni tok

zbog nepotrebnog kružnog toka ukinuli su parking,Građani su unapred platili parking karte,Gde će sad,još dovedite na zvaničan parking u Međaju koji se isto plaća kao ranije ringišpile,Ne mogu da shvatim da u Opštini nema pametnog i ozbiljnog domaćina koji radi za dobrobit svojih građana

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage