Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

23. 06. 2017. Zlatiborski okrug

Autor: Radio Luna/TO Zapadna Srbija Izvor: Radio Luna

Nagrade za najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije

Svake nedelje najlepše fotografije i video snimci autorima donose besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija je započela promotivnu kampanju na društvenim mrežama pod nazivom Moja Zapadna Srbija kako bi fotografijama, koje će stvarati turisti u Zapadnoj Srbiji, drugim potencijalnim turistima dočarala doživljaje u Zapadnoj Srbiji.

Kako je za Radio Lunu saopšteno iz Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, u kampanji mogu da učestvuju svi građani Srbije, kao i oni koji žive izvan Srbije. 

Da bi učestvovali u kampanji, zainteresovani bi trebalo da načine tri koraka.

-         Da posetite bilo koji deo Zapadne Srbije, zatim napravite fotografiju ili video, isključivo iz prvog lica, koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije i podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija, navode iz Turističke organizacije regije Zapadna Srbija i ističu da su za učesnike obezbeđene vredne nagrade.

Svake nedelje biraće se najlepše fotografije i video snimci koji će autorima doneti besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji.

-         Osim nedeljnih, obezbeđene su i mesečne nagrade i to u prestižnim hotelima u Zapadnoj Srbiji, i tako u narednih šest meseci, kada će se na kraju kampanje izabrati najlepše fotografije koje će se naći i u promotivnom materijalu Turističkih organizacija, dodaju iz TO regije Zapadna Srbija.  

Ta organizacija sprovodi šestomesečnu kampanju u saradnji sa turističkim organizacijama Zlatibora, Užica, Bajine Bašte, Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege i Kosjerića. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage