Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

21. 04. 2017. Užice/Bjaina Bašta

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/Tanjug/JP Putevi Srbije

Obustavljen saobraćaj na deonici Dub- Dubci, preko Kadinjače?

Na deonici Debelo Brdo - Rogačica zabrana za šlepere

Prema poslednjim informacijama, saobraćaj za sve kategorije vozila je obustavljen na državnom putu prvog B reda Dub- Dubci, preko prevoja Kadinjače, zbog snežnih nanosa, saopšteno je iz AMSS Užice.  

Prema saznanjima pojedinih medija i informacijama sa terena, put preko Kadinjače je otvoren za sve vrste vozila, ali Radio Luna nije dobila potvrdu te informacije od AMSS Užice i JP Putevi Srbije. 

JP Putevi Srbije su saopštili jutros da je obustavljen saobraćaj za šlepere i kamione s prikolicom na deonici Debelo Brdo-Rogačica, zbog snega na kolovozu.

Iz AMSS kažu da su kolovozi klizavi zbog slabog jutrašnjeg mraza. Smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti i povremeno jači pljuskovi dodatno komplikuju vožnju u pojeidnim delovima zemlje.  

U Srbiji vladaju jesenji uslovi vožnje, u planinskim predelima nalik zimskim, navode iz AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Na Batrovcima zadržavanja kamiona su na izlazu iz naše zemlje odnosno na ulazu u Hrvatsku duga i višesatna, dok se sa Mađarskom na Horgošu čeka oko 180 minuta, a na Kelebiji oko sat vremena.

Na prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom čeka se oko 120 minuta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage