Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

19. 04. 2017. Užice/Zlatibor/Požega/Zlatar

Autor: Radio Luna Izvor: Tanjug

Sneg u Zapadnoj Srbiji - Na Zlatiboru zabrana za šlepere

Saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom je obustavljen preko Zlatibora zbog snega na kolovozu, saopšteno je iz Puteva Srbije

Saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom je obustavljen preko Zlatibora zbog snega na kolovozu, saopšteno je iz Puteva Srbije. Na Zlatiboru je tokom noći napadalo do 25 centimetara snega.

Takođe, usled snežnih padavina na snazi je zabrana saobraćaja za kamione na pravcima Prilike-Jasenovo, Dubac-Ivanjica-Golijska Reka.

U Sjenici je u 24 sata palo 25 litara kiše po kvadratnom metru, dok je na Pešteru, u mestu Karajukića Bunare palo od 10 do 25 centimetara snega.

Obzirom na najavljene padavine, Sektor za vanredne situacije je upozorio sve opštinske štabove u Srbiji da podignu stepen pripravnosti, uz konstantno nadgledanje Zapadne Morave, Kolubare i njihovih pritoka, sve dok padavine ne prestanu.

Sneg koji već dva dana pada na Zlataru je prema pojedinim tvrdnjama dostigao i 30 centimetara. Saobraćaj se odvija usporeno po mokrim i klizavim kolovozima, svi magistralni putni pravci su prohodni, a problema ima u višim predelima Zlatara.

Sneg je pao još u Užicu, Požegi i na Tari.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage