Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

12. 04. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Sajam zapošljavanja u Užicu

Učestvuje oko 20 poslodavaca koji su iskazali potrebu za upošljavanjem više od 150 radnika

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Užice organizuje sutra Sajam zapošljavanja na kojem će učestvovati oko 20 poslodavaca koji su izkazali potrebu za upošljavanjem više od 150 radnika. 

Najveća ponuda slobodnih radnih mesta je za radnike mašinske, elektro, građevinske, ekonomske, komercijalne i trgovinske struke, saobraćajne struke, ugostiteljske i prehrambene stuke, tekstilne struke a i značajan broj radnika na preradi voća za predstojeću sezonu maline.

Na evidenciji užičke filijale, kojoj pripadaju i opštine Arilje, Bajina Bašta, Kosjerić, Požega, Čajetina, krajem marta posao je čekalo blizu 11 700 nezaposlenih.

Inače, ukoliko posedujete visoko obrazovanje iz oblasti mašinstva, elektrotehnike, elektronike, građevine sa odgovarajućim licencama, imate najveće šanse da se zaposlite na području koje pokriva Filijala Užice Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ukoliko imate niži nivo obrazovanja, najlakše ćete doći do posla ako ste građevinski radnik, odnosno varilac, tesar, zidar, armirač, zavarivač, ako znate da rukujete građevinskim mašinama ili ste osposobljeni da radite na CNC mašinama. Posao će lakše naći i radnici na obezbeđenju, trgovci, knjigovođe, računovođe, komercijalni radnici, zatim kuvari, konobari i mesari, ako imaju odgovarajuće radno iskustvo.

Na području Bajine Bašte i Arilja postoji izrazita potreba za šivačima kojih nema dovoljno.

Sajam zapošljavanja se održava od 12 do 14 časova u Gradskom kulturnom centru.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage