Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

30. 09. 2016. Užice

Autor: N.K Izvor: Radio Luna

U porastu privredni kriminal

Načelnik Policijske uprave u Užicu saopštio da je neznatno smanjen broj krivičnih dela opšteg kriminala, ali da je u porastu privredni kriminal.

Broj dela opšteg kriminala, od januara do avgusta ove godine, neznatno je smanjen u odnosu na isti period prošle godine, dok je u porastu privredni kriminala. To je saopštio Saša Misailović, načelnik Policijske uprave u Užicu koji se, u prisustvu svojih sradanika, osvrnuo na rad te uprave u prvih osam meseci ove godine.

S druge strane, za tri odsto smanjen je broj dela iz opšeg kriminala

O učestalim pucnjavama u gradu, koje su se dogodile najpre u maju ove godine u Krčagovu, potom na parkingu kod autobuske stanice i sinoć na Rakijskoj pijaci, u kojima su tri lica teško povređena, a napadači nisu pronađeni, Misailović je rekao:

On je dodao da je „otkriveno 75 krivičnih dela u vezi sa opojnim drogama, što je za 67 odsto više nego u istom periodu prošle godine“.

Načelnik je istakao i to da je povećan broj saobraćajnih prekršaja i da je smanjen broj poginulih u saobraćajnim nesrećama:

Komentari (1)

ostavi komentar
ned

02.10.

2016.

anonymoussprečite buku [neregistrovani] u 00:06

noćni mir

Policija treba po zakonu da održava javni red i mir,Po pitanju nesnosne noćne buke od :huligana,navijača,narkomana i dikoteka kažu: nisu nadležni,pa ko je onda nadležan da zaštiti poštene građane od terora buke,Najgori su neki noćni fantomi-bajkeri što divljaju gradom u 3 h po ponoći i tureiraju notore do ludila,ceo grad čuje,policija mirno spava,umesto da ih ispendreči,kao bivša milicija

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage