Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazujseiodmahzaposli

28. 05. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Coca-Cola Srbija

Besplatne edukativne radionice za mlade iz Užica

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija, u okviru programa Coca-Cola podrška mladima, organizuje besplatne edukativne radionice u Užicu za mlade.

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija  organizuje besplatne edukativne radionice u Užicu u okviru kojih će mladi moći da steknu potrebna znanja i profesionalne veštine za buduće zaposlenje.

Program namenjen je mladim, nezaposlenim  ljudima od 18 do 30 godina. Potrebno je da kandidati imaju srednju stručnu spremu i da ne učestvuju u drugim zvaničnim programima obuke. Kako se navodi, polaznici programa će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova i tome kako da lakše dođu do željenog posla.

Radionice  u okviru programa Coca-Cola podrška mladima će držati sertifikovani predavači od 30. maja do 1. juna, u Centru za informisanje i profesionalno savetovanje Nacionalne službe za zapošljavanje. Radionice će trajati od 9 do 17 časova.

Nakon Novog Sada, Vranja, Šapca i Užica, radionice se tokom maja i juna održavaju i u Zaječaru, Jagodini, Nišu, Kikindi, Novom Pazaru, Valjevu, Čačku, Subotici i Kruševcu.

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

28.05.

2018.

anonymous Vlade [neregistrovani] u 23:08

zanat je zlatan

ali neće naučiti da poprave šporet,zamene svećice u autu,okreče kuću,posade voćku i td učiće o komunikaciji i administraciji!?

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage