Naslovna  |  Srbija  |  Uvodi se nova organizacija na železničkoj stanici u Beogradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

19. 06. 2018. Beograd

Autor: Radio Luna Izvor: RTS

Uvodi se nova organizacija na železničkoj stanici u Beogradu

Od 1. jula ukida se železničko službeno mesto Beograd Glavna stanica i u potpunosti obustavlja železnički saobraćaj na području Savskog amfiteatra

Infrastruktura železnice Srbije je najavila da će od 1. jula u potpunosti obustaviti železnički saobraćaj u Glavnoj železničkoj stanici Beograd, kao i na pruzi Beograd Glavna stanica – Pančevački most, što je šest meseci ranije nego što je projektom bilo predviđeno.

U saopštenju Infrastrukture železnice Srbije navodi se da se radovi na izmeštanju infrastrukturnih železničkih kapaciteta iz stanice Beograd i sa područja Savskog amfiteatra realizuju brže od planiranog. U skladu sa tim, železničke kompanije Srbija voz i Infrastruktura železnica Srbije uvode novu organizaciju putničkog železničkog saobraćaja u beogradskom čvoru.

Srbija Voz a.d. navodi da je 16. juna počela letnja sezona saobraćaja vozova za Bar. Međunarodni polasci za Bar se od 16. juna iz stanice Beograd premeštaju u stanicu Topčider. Međunarodni dnevni voz za Bar, polaziće iz stanice Topčider u devet časova i 21 minut, a večernji voz u 21 čas i 21 minut. Putnici koji tovare automobile na voz, moraju da budu u stanici Topčider najkasnije dva sata pred polazak voza. Pretprodaja karata za međunarodne vozove počela je 1. juna 2018. godine.

Iz Srbija Voz a.d. kažu da će od 19. juna iz Subotice početi da saobraća međunarodni voz za Bar, a od 20. juna voz iz Bara za Suboticu. Voz Panonija polaziće iz Subotice  za Bar, preko Beograd Centra u 16 časova i 45 minuta, a iz Bara za Suboticu u 16 časova i 50 minuta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage