Naslovna  |  Srbija  |  Matis iz Ivaniice dobio Sajamski ključ za ukupni sajamski nastup
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

12. 11. 2017. Beograd

Autor: Danas Online Izvor: Radio Luna

Matis iz Ivaniice dobio Sajamski ključ za ukupni sajamski nastup

VITOROG PROMET iz Novog Sada zaslužio Sajamski ključ za izuzetan višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije

Foto: Beogradski sajam

Od ove godine Beogradski sajam je ustanovio novu nagradu, Sajamski ključ, koji se dodeljuje izlagačima koji su na poseban način istakli svoj proizvodni program i sajamski nastup na Sajmu nameštaja.

Nagradu Sajamski ključ dobili su HEALTHCARE EUROPE iz Rume za asortiman izlagačkog programa, VITOROG PROMET iz Novog Sada za izuzetan višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije, i MATIS d.o.o. Ivanjica za ukupan sajamski nastup.

Nagrada Zlatni ključ za najbolju kolekciju i proizvod pripala je White OAK AG iz Švajcarske za "Malin Collection", za najbolji sajamsku nastup Hard Stuff doo Beograd, a za najbolji nameštaj za spoljnu upotrebu Moblesu iz Španije za „Tube Chair Aluminium“, dizajnera Eugen Quitllet.

Zlatni ključ za najboljeg mladog dizajnera otišao je Katarini Trpkovskoj za lampu „KRAN“, a kao najbolji koncept nagrađen je dizajner Petar Blagojević sa Šumarskog fakulteta za sto i stolicu "Muse".

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage