Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Slobodnovreme

22. 05. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Bioskop

Repertoar užičkog bioskopa Art do 30. maja

SOLO- STAR WARS PRIČA/ Solo: A Star Wars Story

SALA 1

Od 24. do 30. maja u 19 časova i u 21 čas i 30 minuta, cena ulaznice: 350,00

Dužina trajanja: 135 min. Žanr: naučna fantastika, avantura, fantazija, 3D. Glavne uloge: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Paul Bettany, Thandie Newton. Režija: Ron Howard

Solo - Star Wars priča ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

MISIJA KATMANDU: AVANTURE NELI I SAJMONA/ Mission Kathmandu: The Adventures of Nlly & Simon

SALA 2

Od 24. do 30. maja u 18 časova, cena ulaznice: 250,00

Dužina trajanja: 80min. Žanr: avantura, porodični, sinhronizovan na srpski. Režija: Pierre Greco, Nancy Florence Savard

Uz pomoć ambicioznog filantropa, intuitivan, ali neorganizovan detektiv-početnik, i metodični, opsesivni asistent-istraživač, kreću u divlju avanturu, odlučni da dokažu postojanje užasnog snežnog čoveka - Jetija.

DEADPOOL 2/ Deadpool 2

SALA 2

Od 24. do 30. maja u 20 časova, cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 117 min. Žanr: akcija, fantazija. Glavne uloge: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, Brianna Hildebrand. Režija: David Leitch

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus .Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom "Najbolji ljubavnik na svetu" na njoj.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage